Over ons
Wij leveren koks en keukenpersoneel wanneer u dat nodig heeft, voor kortere en/of langere periodes.
Wij combineren goede adviezen met een uitstekende reputatie die is opgebouwd dankzij jarenlange ervaring in de branche, in binnen- en buitenland.
Onze focus ligt erop de opdrachtgevers de aandacht en kennis te geven die ze nodig hebben om resultaten te bereiken.
De belangrijkste principes van BS Horeca zijn eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. Bij ons weet u zeker dat u in professionele handen bent.
Van tevoren een duidelijk verhaal met goede afspraken, dat vinden we belangrijk.
BS Horeca is opgestart door Hany Khafagy in 2018. Al 25 jaar werkzaam in de horeca, op verschillende plekken. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in binnen en buitenland besloot Hany om als freelancer te gaan werken. Sinds 2018 werkt hij overal waar hij maar voor wordt gevraagd met altijd tevreden opdrachtgevers. Hij wordt geregeld teruggevraagd door bedrijven en is een graag geziene persoon in de keuken. Leidinggeven is hem niet vreemd, vandaar dat hij ook de uitdaging aan is gegaan om personeel te leveren voor diverse opdrachtgevers. Met jaren aan ervaring in de horeca heeft BS Horeca inmiddels een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Het zijn deze waarden en het harde werken dat BS Horeca anders maakt. Persoonlijke aandacht en kwaliteitsdiensten zijn de hoekstenen van het bedrijf.
Over de eigenaar Hany Khafagy
"Ik heb jaren in Nederland gewerkt in mijn eigen restaurants en bij anderen. Ik ken alle aspecten van het werk in de horeca, van koken tot bediening, van inkoop tot afwassen. Ik ben van mening dat een keuken draait door de mensen die erin staan en elk lid van het team is even belangrijk. Zo ga ik ook met collega's om. In het buitenland, met name in Dubai, heb ik de nodige ervaring opgedaan als restaurant manager. Koken is mijn passie en ik vind het een uitdaging om met verschillende opdrachtgevers aan de slag te kunnen."